Καλωσήρθατε στο Μικρό Θέατρο Λάρισας

Το Θέατρο

Αρχική / Το Θέατρο


Το «Μικρό Θέατρο Λάρισας», η θεατρική σκηνή της πόλης και όχι μόνο!!!.


outside_29_20120427_1980689714

Ένας πολυχώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Άνοιξε τις πύλες του στο λαρισαϊκό κοινό τον Οκτώβριο του 2009 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε τις εντυπώσεις με τις παραγωγές του και τη φιλοξενία μεγάλων θεατρικών και μη παραστάσεων. Μεταξύ αυτών ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Δημήτρης Πιατάς, Αλέξανδρος Ρήγας & Εβελίνα Παπούλια, Πέμη Ζούνη, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Φώτης Σπύρος, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίκιος Κωστής , Φίλιππος Πλιάτσικας & Μύρωνας Στρατής , ο Σεραφείμ Σίλλας , ο Γιώργος Χατζηπαύλου , ο Μάγος Sankara, η παιδική σκηνή του Μικρού Θεάτρου  κ.α.

Στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης του καλύτερου για το κοινό της Λάρισας, το «Μικρό Θέατρο» ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη οργανώνοντας  συναυλίες από το καλοκαίρι 2011 έως σήμερα:

Ενδεικτικά: Πάνος Μουζουράκης  & Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Φίλλιπος Πλιάτσικας , Μύρωνας Στρατής, Νίκος Πορτοκάλογλου.

Σαράντα παραγωγές σε 6 χρόνια παρουσίας , πολλές συμπαραγωγές σε παραστάσεις τη ς Αθήνας , όπως

Η Επιτυχία Δεν Ακούω Δεν Βλέπω Δεν Μιλάω  – Σουίτα στο Πλάζα ( Αλέξανδρος Ρήγας – Αντώνης Καφετζόπουλος – Μίρκα Παπακωνσταντίνου), Το Μήλο (Ναταλία Δραγούμη & Θανάσης Τσαλταμπάσης)

Στο Site του Θεάτρου μας θα βρείτε σχετικό υλικό με τις παραγωγές του Μικρού Θεάτρου αλλά και ότι πραγματοποιήθηκε σε μορφή φιλοξενίας έως σήμερα.